Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ανακοινωση ναρκωτικα


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

20/6/2018

Το Συνδικάτο Καθαριστριών Αττικής και Περιχώρων, το Συνδικάτο Καθαριστριών Πειραιά  και η Επιτροπή Αγώνα Καθαριστριών Αθήνας, καταδικάζουν την εγκατάλειψη του Πεδίου του Άρεως

και τη μετατροπή του σε χώρο χρήσης ναρκωτικών.

Είναι βαριές οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, και της Δημοτικής Αρχής της Αθήνας, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν εμάς τους εργαζόμενους και τα παιδιά μας, ότι η πρόοδος και η ανάπτυξη που υπόσχονται, θα είναι η μαστούρα των νέων ανθρώπων, που τους θέλει με αυτόν τον τρόπο υποταγμένους και με θολωμένο μυαλό.
Πρόοδος, είναι η δουλειά με πλήρη δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια χωρίς εξαρτήσεις.
Πρόοδος, είναι να έχουν τα παιδιά μας μόρφωση και υγεία.
Πρόοδος, είναι να έχουν τα παιδιά μας ελεύθερους χώρους να αθλούνται δωρεάν, να ψυχαγωγούνται όπως τους αξίζει και όχι να βρίσκονται στο περιθώριο, χωρίς καμία διάθεση για αγώνες και δικαιώματα, όπως τους θέλουν τα αφεντικά και τα μονοπώλια.
Πρόοδος, είναι να μην βαφτίζουν την μαστούρα θεραπεία.

Στήνουν δουλειές με «φούντες», αλλά το λαϊκό, εργατικό κίνημα θα τις χαλάσει και θα στείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να είναι τα παιδιά του λαού συμβιβασμένα με την ναρκωκουλτούρα τους και την εκμετάλλευση τους.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά
και  όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά,
στους χώρους που στήνουν οι εκμεταλλευτές.

Διεκδικούμε ένα ολοκληρωμένο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα πρόληψης, θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης, με ενίσχυση των στεγνών προγραμμάτων απεξάρτησης.

Όχι σε όλα τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου